Tohi

Uw tevredenheid is onze drijfveer, dag na dag! Bij Tohi doen we er alles aan om u onberispelijk verse chocolade te bezorgen. Ons team luistert naar uw wensen en maakt er een erezaak van u snel en persoonlijk van dienst te zijn. U bent voor ons een bron van inspiratie.

Onze favorieten

Ontdek onze selectie

Tabletten

Sommigen houden van zoet, overgoten met een dikke laag slagroom, anderen geven de voorkeur aan een berg marshmallows of eenvoudig.

Assortimenten

Delen, vrijgevigheid, speels raffinement en hebzucht. Perfecte assortimenten om aan te bieden als geschenk made in Belgium'  of om op tafel te zetten aan het einde van de maaltijd...

Chocoladevlokken

Tohi heeft een assortiment chocoladevlokken gecreëerd voor alle recepten op basis van echte chocolade, waarmee 1001 originele recepten kunnen worden bereid volgens de fantasie van elke...

Made in Belgium

Al onze chocolade wordt uitsluitend in België geproduceerd, in onze ateliers in Baulers (Nijvel).
Denk aan het bevoordelen van lokale en korte productieketen! Aarzel niet om uw bestelling rechtstreeks bij ons te komen afhalen. Het zou ons een genoegen zijn u te ontmoeten! Deze optie moet worden bepaald wanneer u uw bestelling online afrondt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Vind ons op onze sociale media