Tohi

Betaalmethoden, verzendkosten
& levertijden

U kunt betalen met kredietkaart (MasterCard – VISA) en betaalkaart (Bancontact/Mister Cash – Maestro- Giropay) maar ook via Paypal.

Alle betalingsgegevens en transacties zijn volledig beveiligd via het Mollie-systeem.

Wij kunnen uw bestellingen over de hele wereld leveren. Als een land echter niet voorkomt in de lijst van landen van bestemming, neem dan contact met ons op, zodat wij het kunnen opnemen.

Voor zendingen binnen België bedragen de kosten 5 euro (BPost 3 tot 8 werkdagen). 

Een mooie kans om lokaal te kopen en voor de korte keten te gaan! Aarzel niet om uw bestelling rechtstreeks bij ons te komen afhalen. Zo kunnen we u eens persoonlijk ontmoeten! U kunt voor afhalen kiezen bij het afronden van uw online bestelling.

Voor zendingen naar Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland bedragen ze 8 euro (BPost 3 tot 8 werkdagen).

Expreslevering mogelijk via Fedex (2 werkdagen). Tarief afhankelijk van gewicht en bestemming. 

Gratis levering vanaf 50 euro, enkel geldig voor levering in België, Frankrijk en Luxemburg.

Voor alle andere landen hangen de leveringskosten af van het totale gewicht van het pakket en van de prioriteit van de zending (Fedex – 2 tot 4 werkdagen). U hoeft alleen de simulatie te verrichten door de gewenste afleveringsplaats te op te geven.

OPGELET: Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw chocolade met de hoogst mogelijke kwaliteit ontvangt. Daarom behouden wij ons het recht voor om de verzending van uw bestelling uit te stellen wanneer het zeer warm is.

Alle kosten zijn inbegrepen in de verzendingskosten.

Ja. Zodra de bestelling is verzonden, met BPost of Fedex, ontvangt u een trackingnummer waarmee u de voortgang ervan kunt volgen.

Er wordt dan door de bezorger een bericht achtergelaten. Is uw pakket met BPost verzonden, dan wordt u gevraagd naar uw postkantoor te gaan. Zorgt Fedex voor de bezorging, dan moet een afspraak te maken voor een tweede bezorgmoment.

Uiteraard. U moet dan alleen het gewenste afleveradres invoeren.

Jazeker. Wij raden u niettemin aan dit duidelijk te vermelden op het daartoe bestemde contactformulier bij het valideren van uw bestelling.

Ja, u kunt ons bij het afronden van uw bestelling de boodschap bezorgen via de daartoe bestemde link en dan wordt ze erbij gevoegd.